Slik får du mange “Kudos-poeng” på innleggene dine

Kystbloggen har startet utforskingen av ulike ping-tjenester. Først må jeg si at jeg misslykkes totalt i å nå opp på Kudos.no. Grunnen kan enkelt og greit være at bloggen min suger, og at jeg aldri får særlig flere kudos-poeng en det ene jeg gir meg selv (= dagens innrømmelse). Etter å ha sett gjennom en del av toppsakene på kudos.no, har jeg følgende råd til dem som vil ligge høyt oppe på kudos.no.

Du må enten skrive svært gode, reflekterte, morsomme, gjennomtenkte og/eller informative poster, eller:

1. Finn et morsom/erotisk/dårlig/pinlig videoklipp på nettet (eksepelvis på Youtube.com).

2. Kopier koden (embed-koden) under filmen. Lim denne inn der du vil filmen skal vises på din blogg – og helst uten at plassbruken går på bekostning av alle annonsene.

3. Skriv så en kort kommentar til filmen ala; “Ja, denne karen er jammen dum”, eller “Her gjelder det å holde på klærne”. Total arbeidstid: 2 minutter og 43 sekunder.

4. Publiser saken og legg den inn på kudos.no. Dermed er du garantert mange besøk og kudos-poeng. Du får nødvendigvis ikke så mange kommentarer, men man kan jo lage noen selv dersom posten blir mistenkelig populær uten at noen vil begrunne det eller kommentere det.

Hvis du likte denne vitenskapelig, informative og svært oppklarende posten, så kan du gi kudos-poeng ved å trykke på “kudos-knappen” til venstre for overskriften til denne posten. Imens venter jeg på at Kystbloggen skal rule på kudos.no.

Denne artikkelen har 2 comments så langt!

  1. Magnor says —

    Det er jo greit at det finnes enkle måter å få mange besøk på!!

  2. admin says —

    Å skrive litt om kudso var jo også en enkel og grei måte, og det hadde vært hyggelig med slike besøks- og kudos-rekorder på bloggen hver dag. Likefult blir det nok heller litt lengre og sære poster på Kystbloggen fremover. Det er nok fult mulig å skrive i den hensikt at postene og bloggen skal få mange besøk, men skrivegleden handler mer om hva man har lyst til å dele/formidle. Da får heller besøktall og kudos-poeng komme i andre rekke. Å blogge om ulike tema og til ulike lesergrupper er imidlertid å anbefale. Det er både spennende og lærerrikt.

Skriv en kommentar