Hillersøy med storkast på makrellstørje

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “Hillersøy med storkast på makrellstørje”.

Denne artikkelen har 7 comments så langt!

 1. Kystbloggen says —

  Fra Hillersøy meldes det at man fremdeles holder på å ta opp fisk. Arbeidet har pågått hele natta. Dette ble et virkelig storkast. 162 (!!!) fisk er tatt opp, og enda ligger et tyvetalls makrellstørjer i nota.

 2. Kystbloggen says —

  Det ble til slutt hele 190 makrellstørjer som ble tatt opp av nota. Innmat ble tatt ut på hver enkelt fisk som kom på dekk før den gikk til kjøling, og det har vært en stri tørn for mannskapet. Hillersøy er nå på vei til lands med den historiske lasta.

 3. Kystbloggen says —

  «Hillersøy» har passert Ålesund og skal nå til Florø med makrellstørjene.

 4. Kystbloggen says —

  Avisen Firda har idag skrevet om saken. Se artikkelen her.

 5. Kystbloggen says —

  «Hillersøy» ligger i Florø og losser. Hele dagen er gått med på å få makrellstørjene på land. Rundt kl. 20.00 var 50 fisk losset. Alt skal gjøres på rett måte for å oppnå best mulig kvalitet og pris. I tillegg blir det tatt biologiske prøver av hver enkelt fisk. Lossing vil fortsette utover natta. Media har omsider kastet seg over saken, og i dag har både aviser og TV vært i kontakt med båten.

 6. Kystbloggen says —

  I 11-tiden i formiddag var omlag 100 størjer losset. Ny fangstbehandlig tar tid, og arbeidet med å få losset resten av fangsten (90 størjer) fortsetter utover dagen. Også i dag har media vært der. Det ligger en reportasjen på NRK-Sogn og Fjordane, men det kan komme mer på NRK TV i kveld.

 7. Kystbloggen says —

  I går kveld ble «Hillersøy» ferdig med å losse fangsten, og de ankom Bulandet i natt.