Mitt beste gavetips – Fotobok

I dag kom den i posten, og spenningen var på topp! Hvordan ble resultatet? Jo, akkurat slik jeg hadde håpet. Dette er den femte boka jeg har bestilt, og denne skal ligge under juletreet til foreldrene mine.

Problemstillingen var: Hva gir man til noen som i grunn har alt de trenger – og som selv kjøper det de måtte trenge? Foran hver fødselsdag og hver jul, måtte hjernen vris uten at resultatet ble særlig imponerende. Ideen kom først da jeg lastet ned fotobok-programmet til Foto Knutsen. Her kunne man enkelt velge sideoppsett og sette inn bilder på den enkelte side. I tillegg var det tekstfelt der man kunne skrive inn bildetekst. Etter noen få minutter med testing, tok ideen til den første boka form.

Ja, det er en god del arbeid med å lage en fotobok, og det kreves litt forarbeid. Foran hvert prosjekt samler jeg inn bilder. Siste prosjekt omhandlet en felles sydenferie, og da fikk jeg tilsendt digitale bilder fra alle som var med. Bildene ble lagt i en katalog, og det var da enkelt å finne frem når boka skulle settes sammen.

Til tross for planlegging og tidsbruk, synes jeg at fotobok er noe av det mest personlige man kan gi. Det bli en unik gave som det legges både arbeid og sjel i. Det er mange som tilbyr slike produkter i disse dager, men jeg har holdt meg til FotoKnutsen. Jeg vil ikke påstå at de er bedre eller rimeligere enn konkurrentene, men jeg liker programvaren og er godt fornøyd med resultatet.

Hos fotoforhandlere kan du også lage enkle fotoalbum og kalender. Dette er gaver som passer til flere anledninger og som garantert vil bli satt pris på. Dessuten er det spennende å lage produkter med egne bilder.

Skriv en kommentar