Vet du noe om “Balder”

Ingmar Thoresson fra Sverige etterlyser informasjon om skjebnen til en 90 år gammel tråler som var i hans fars eie i over 50 år. Båten har hatt fiskerinummer SD 57, og ble solgt til Norge for noen år siden. Ingmar mener at båten nå finnes på et lite verft i Sør-Norge, og lurer på om noen kan gi litt informasjon om hvor den er. Flere bilder kan sees på denne siden.

BalderMer informasjon om “Balder” finnes på Ingemars nettside. Informasjon kan evt. gis i kommentarfeltet under dette innlegget.

Svensk tråler - Balder

Denne artikkelen har 2 comments så langt!

  1. Kystbloggen says —

    Fra Anita er det kommet inn mail om at hun mener å ha sett båten i Arendal. Hun tipser også om å ta kontakt med aviser i området (Agderposten, Fedrelandsvennen, Arendal Tidende, m.f.) slik at de også kan hjelpe til med etterlysning.

  2. Erik says —

    Jeg vet hvor båten ligger nå! Den ligger i Asker utenfor Oslo å jeg er ny eier på den. Jeg og min samboer driver i dag å pusser opp balder får å bruke den som ferie/bobåt og har ett kjempe prosjekt på gang. Er det noen som sitter på gammle bilder av balder er det bare å ta kontakt da jeg ønsker å prøve å sette Balder tilbake til gammel stand.

Skriv en kommentar