Storm – bilder fra Åkrehamn

Etter at et tre veltet hos naboen, kom ideen om å ta en biltur ned til havna for å se på stormen som herjet kysten 27. november. Det var begynt å mørkne, og det var heller ikke høyvann (flo) da jeg ankom indre kai. En tur opp på toppen ved radiohuset, viste at det var nok av sjøsprøyt og bølger på vestsiden.

Storm i Åkrehamn 27. november 2011

Fra radiohuset gikk turen sørover til moloen som strekker seg ut til fyret og sjøhuset vi ser på bildet over. Da jeg ankom selve moloen, virket det som om stormen ikke var så hard med moloen. Derfor kjørte jeg ned til molo-veien uten frykt for bilen. Det var nok bare noen rolige øyeblikk, for da jeg hadde stoppet bilen, ble alt hvitt – og vannet fosset inn på veien.

Storm på moloen i ÅkrehamnKameraet ble stukket ut av bilvinduet, og det ble tatt et par bilder før bilen ble kjørt bort fra saltråket.

Bølger slår over moloen i Åkrehamn

 

Skriv en kommentar