Test av Ultimate Wealt Package - Del 3

 

16. mai. Ble jeg rik?

 

Uten å ha tjent 5 øre på min nye mirakelside fra Ultimate Wealth Package, er det tid for refleksjon og tilbakeblikk. Vel, jeg visste at jeg jeg kastet bort 300 kroner på opplegget, og jeg var klar over at det kreves langt mer av investering og arbeidsinnsats for å tjene penger på et slikt konsept. Konklusjon: Å kjøpe en mirakelside hos Ultimate Wealth Package for 49,95 $ vil ikke gi deg noe igjen. Hvis du opplever at markedsføringen fra selskapet fremstiller det som om du skal bli rik for nevnte beløp, kan du konkludere med at dette er ren svindel. Du sitter igjen med et merkelig form for sub-domene og en nettside som ingen ser - ikke en gang søkemotorene!! Hvis jeg oppgraderer, vil det koste meg 143 $ i året (svindyrt i utgangspunktet, men også med tanke på at du får en side som bare inneholder dritt og lureri).

 

Oppgradering

 

Her kommer litt informasjon om oppgraderingspakken som du "må ha" hvis du ønsker å bli rik, selv om prisen er for høy - og du antakelig føler deg like lurt etter en tid. Spranget fra å ha "ingen ting" til en oppgradert versjon, er tross alt enorm. De viktigste fordelene ved å oppgradere "pengemaskinen" er:

1. Du får eget domene, (noe som gjør at søkemotorer i det minste kan finne siden din).

2. Du kan editere (gjøre endringer på) websiden din (uten at jeg her kan si mer om i hvilken grad, og på hvilke nivå dette kan gjøres). 

3. Du får høyere avkasting som affiliate og kan bruke affiliate program (bl.a Adsense)

4. Du får mulighet til å lage bannere (?) og egen "mailing list", samt tilgang på flere "bli-enormt-rik-hemmeligheter" (gjennom tekst og video).

5. Tilgang på "Gratis-kuponger" for annonsering gjennom Yahoo og Google.

 

Forsøker å se "muligheter" ved konseptet

 

Ultimate Wealth Package er en av bare mange som tilbyr slike nettsteder, og selskapet er rangert høyt blant dem som (mer eller mindre subjektivt) beskriver og - merkelig nok - anbefaler denne type nettsteder. Utfordringene ved å tjene penger på konseptet er likevel store ( - nesten uoverkommelige ettersom du først må dekke utgiftene på nesten 200 dollar etter oppgradering). Din side blir langt nede i en pyramide med nettsider der alle kjemper for å bli sett - og der alle har samme budskap (les: lureri). Skal du klare å tjene noe på annonsene, må du markedføre - og satse mer - enn tusenvis av andre som bruker Mr. Warrens konsept. Den ekleste måten å tjene penger på er naturligvis å lure andre til å delta i dette konseptet.

 

Det blir "merkelig nok" ingen oppgradering

 

Jeg har ikke noe ønske om å promotere og å arbeide for slike mirakelsider eller for utspekulerte millionærer som Mr. Warren. Jeg lurer på hvor lenge man klarer å vært motivert til å bruke tid og penger på å kjempe blant tusenvis av andre om oppmerksomheten? Jeg legger mirakelsiden min død. Antakelig er det bare de første, de dyktigste og de ivrigste som klarer å tjene noe som helst på dette - og på toppen sitter Mark Warren og tjener sine millioner ved at tusenvis av håpefulle undersåtter gjør alt de kan for å markedsføre hans tjenester. Ja, det drypper jo mest på han som sitter på toppen av pyramiden. Prøvde også supporten. Jeg fikk raskt svar: Adressen jeg sendte forespørselen min til "eksisterer ikke".

 

Konklusjon - epilog

 

Jeg fant raskt ut det jeg ville finne ut med mitt "bli-rik-prosjekt". Forhåpentligvis vil også noen andre blitt klokere av å lese om mine erfaringer. Hvis du tror Mr. Warren fikk alle mine 300 kroner, så er ikke det helt riktig. Da jeg registrerte meg, brukte jeg bevisst linken på slikblirdurik.no. Vet at det er godt betalt å måtte synke så lavt at man anbefaler lureri. Hvorfor jeg brukte affilatelinken deres med vilje? Vel, hvorfor la alt gå til sleipe rikinger i USA når jeg like så godt kan støtte noen fra Molde! 

Her er et utdrag fra "testen" som slikblirdurik.no har gjort angående Mr. Warres mirakelside:

"Nettsiden her kostet oss $49.95, og etter noen minutter arbeid og tre dager senere hadde vi tjent tilbake dette beløpet. Vi genererte 282 leads de første 100 dager, hvilket ga oss $16.120,- i ren fortjeneste på autopilot!"

 

 

Google

 

 

 Til forsiden