Hummer i garn for 3. gang

I helga ble det omsider et nytt garnhal. Sist gang ble det en stor hummer, og merkelig nok var det en hummer i garnet denne helga også. Det har ikke skjedd de tidligere somrene, men dette året har jeg nå fått tre hummere i garn (hvorav èn hummer ble filmet). To av dem ble tatt på typiske flyndre-plasser, og var således ganske uforståelig. De må i alle fall vandre en del denne sommeren ettersom de så ofte går i garn. Om dette skaper uberettigede forhåpninger skal være uvisst, men det gjenstår å se om de er like ivrig til å gå i teinene i oktober.

liten hummer

Denne karen var av den mindre typen, og den var kanskje under minstemålet; en hissig hann. Den satt bare fast med halen, så den var lett å få ut.

hummer litenDet ble ikke så mye fisk i garna, men en breiflabb ble en fin bonus på en nydelig dag. Også det en uvanlig fangst.

Liten breiflabb

 

Skriv en kommentar